Kernwaarden
Foto: Ons elektrische wagenpark

Kernwaarden – Duurzaamheid

Missie

Uw proces, onze techniek

Door onze jarenlange expertise zijn wij uitgegroeid tot een duurzame betrouwbare partner in het adviseren, begeleiden, construeren en bewerken van proces technische projecten. Je kan hier bijvoorbeeld denken aan proces technische installaties, leidingsystemen, maar ook aan onderhoud & revisie en project begeleiding. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw proces duurzaam op te pakken.

Visie

Totaal ontzorgen van onze klanten

Wij streven naar het totaal ontzorgen van onze klanten. De klant heeft een probleem of wens en bespreekt deze vervolgens met ons.  Afhankelijk van de grote van het probleem of de wens, wordt een plan opgesteld en eventueel een plan van aanpak gemaakt. Dit is het zogenaamde ‘Turn key’ project. Alle benodigde disciplines worden vanuit ons aangestuurd. Hoe groot of klein het project ook is, wij pakken het op. Ons personeel wordt jaarlijks bijgeschoold met een BHV-cursus, verder is het bedrijf VCA gecertificeerd om u veilig te ondersteunen.

Strategie

Leveren van hoogwaardige kwaliteit

Door duidelijke aanbiedingen te maken, projecten no nonsens aan te bieden en door projecten uit te voeren in nauw overleg met de klant, hebben wij een grote voorsprong ten opzichte van onze collega-bedrijven. Elk proces wordt nauwkeurig gecontroleerd voordat het aangeleverd wordt naar de klant. Dit om u de hoogst mogelijke kwaliteit aan te leveren. Wij streven hiernaar door ons personeel extern op te leiden en cursussen aan te bieden. Om u zo paraat te staan met verrijkte kennis. 

Duurzaamheid staat centraal!

Doelstelling: 2030 wagenpark 50% energieneutraal

Hylkema RVS beschikt anno 2022 over een volledig energieneutraal proces op de werkplaats. We zijn gevestigd in een oude smederij en hierdoor waren we beperkt in de mogelijkheden. Met onze opgedane ervaring en kennis wordt vanaf nu duurzaam ingezet om u te ontzorgen. Een mooie prestatie om uw rvs-oplossingen energieneutraal te kunnen produceren. Ons doel is om ook te streven naar een volledig energieneutraal proces op locatie.

Hoe doet Hylkema RVS dit?

  • Maar liefst 154 zonnepanelen geplaatst voor de volledige energietoevoer van de werkplaats. Deze wekken 40.550 kWh per jaar op om het gehele pand te voorzien van stroom.
  • Het verwarmen van de werkplaats door twee warmtepompen, die opereren door de opgewekte zonne-energie.
  • Plaatsen van spouwmuurisolatie om de werkplaats goed te isoleren.
  • Begin met de transitie naar een elektrisch wagenpark.
  • Kiezen voor duurzamere en circulaire opties in de bedrijfsvoering.

Onze klanten in de zuivelindustrie streven voor 2030 naar energieneutraal proces. Wij werken graag met onze klanten aan deze duurzame oplossingen en zetten ons hier hard voor in!

Voorzijde 50 panelen (Zuid-Zuid-West)
Achterzijde 104 panelen (Oost-Noord-Oost)