Over ons

Over Hylkema RVS B.V.

Missie

 Totaal oplossingen

36Jaar ervaring in het vervaardigen van oplossingen

Meer over onze totaaloplossingen

Wij streven naar het totaal ontzorgen van onze klanten. De klant heeft een probleem of wens en bespreekt deze vervolgens met ons. Afhankelijk van de grote van het probleem of de wens, wordt een plan opgesteld en eventueel een plan van aanpak gemaakt. Dit is het zogenaamde ‘Turn key’ project. Alle benodigde disciplines worden vanuit onze organisatie aangestuurd. Hoe groot of hoe klein het project ook is, wij pakken het op.

Wij bieden ons personeel jaarlijks een BHV cursus, tevens heeft al ons personeel een VCA. Verder vinden wij het ook belangrijk dat ons personeel zijn kennis steeds verrijkt. Daarom volgt een deel van het personeel externe opleidingen en cursussen.

Personeel

Arno Hylkema
Waarom ben je begonnen met Hylkema RVS?
Na school ben ik bij Niro Atomizer als ketelbrouwer begonnen. Na het faillissement van Niro Atomizer een jaar later ben ik als uitzendkracht als lasser begonnen. Na jaren gewerkt te hebben als lasser ben ik doorgegroeid naar pijpfitter. Hier werd ik dan ook voor ingehuurd door diverse bedrijven. Door elk jaar andere cursussen en vakopleidingen te hebben gevolgd ben ik in 1994 als eenmanszaak begonnen.

Waar zie je jezelf en Hylkema RVS over 10 jaar?
Ik zie mezelf op de achtergrond van het bedrijf waar een ander het zal runnen. Ik hoop over 10 jaar veel tijd te kunnen doorbrengen met mijn kinderen en kleinkinderen. Er zijn dan ook geen plannen om Hylkema RVS uit te breiden, zoals het nu is vind ik het goed. Het bedrijf is op zijn piek en mag hier dan ook blijven.

Dennis
Wat ik fijn vind aan werken bij Hylkema RVS is dat het een klein bedrijf is. Hierdoor ken je je collega’s goed en is het onderling erg gezellig. De werkzaamheden die ik uitvoer verschillen regelmatig en dit zorgt ervoor dat het werk uitdagend en leuk blijft. De betrokkenheid van de baas (zo mogen we hem zeker niet noemen) is erg fijn, je word behandelt als gelijke.

Nick
Nadat ik klaar was met school kwam de uitdaging om bij Hylkema RVS te werken op mijn pad en deze heb ik met beide handen aangepakt. Nu ben ik al meerdere jaren werkzaam bij Hylkema RVS. Wat ik het fijnste vind aan werken bij Hylkema RVS is toch wel de vrijheid die je krijgt op de werkvloer. Als je ergens input over inbrengt wordt hier goed naar geluisterd.

Daan
Dankzij mijn connecties kreeg ik te horen dat Hylkema RVS opzoek was naar personeel. Als 16-jarige leek mij dit een erg leuke uitdaging om te werken als parttime werkplaats medewerker. Nu werk ik hier al weer een aantal jaar, het leukste aan dit werk vind ik mijn collega’s en de vrijheid die je krijgt op de werkvloer. Ook is het als student erg prettig dat ik mijzelf erg flexibel kan inplannen. Er wordt rekening gehouden met het feit dat ik student ben en dat vind ik erg fijn.

Joey
Ik ben bij Hylkema RVS gaan werken omdat het een mooi en klein bedrijf is. Bij Hylkema RVS krijg je echt de mogelijkheid om in een klein team nauw samen te werken met je collega’s. En dit vind ik erg fijn!