Wie zijn onze klanten

Wie zijn onze klanten

Leerdammer Kaas

Royal Bel Leerdammer

Bij de Royal Bel Leerdammer kaasfabriek voeren we allerhande werkzaamheden uit op het gebied van RVS. Daaronder het leveren van allerlei RVS producten zoals folie karren, ombouw karren, messen karren, tafels en andere producten. Maar ook aanpassingen aan de verpakkingslijnen worden tevens door ons uitgewerkt en uitgevoerd.

Bekijk meer over Royal Bel Leerdammer

Nizo

NIZO

NIZO is wereldleider in contractonderzoek en contractproductie met meer dan 70 jaar expertise en ervaring. Onze klanten zijn voedings- en gezondheidsbedrijven die we ondersteunen bij het oplossen van hun uitdagingen in de hele productieketen. Wij leveren de ontwikkeling en toepassing van innovaties die leiden tot winst in productkwaliteit, duurzaamheid, kosteneffectiviteit en snelheid op de markt. NIZO is een particulier en onafhankelijk bedrijf, met het hoofdkantoor gevestigt in Ede, Nederland.

Bij NIZO zijn we het gehele jaar aanwezig om kleine of grotere aanpassingen te doen aan het leiding werk. We hebben hier dan ook het gehele jaar door minimaal één man op locatie. Voor NIZO verzorgen we ook de materialen leveringen op het gebied van RVS leidingwerk en dergelijk.

Bekijk meer over NIZO

Keune

Keune

Keune maakt al sinds 1922 haarproducten voor professionals, maar ze zijn meer dan een leverancier. Bij Keune hebben we geholpen bij de engineering van leiding tracés en de realisatie van het al het RVS leidingsysteem.

Bekijk meer over Keune

Veolia Water Solutions & Technologie

Veolia Water Solutions & Technologies Netherlands B.V.

Voor Veolia Water Solutions & Technologies Netherlands B.V. uit Ede leggen we RVS leidingen aan in mobile filter units.Tevens maken we voor Veolia regelmatig kleine frames en en andere items van RVS. Onze laatste klus voor Veolia was het aanleggen van een ontijzering installatie bij Owens Corning te Apeldoorn. Bij de VU te Amsterdam hebben we in opdracht van Veolia een demiwater verdeel header geplaatst. We hebben de demiwater installatie voor Danone gebouwd. Dit is gedaan  in opdracht van Veolia. Vanaf juni 2017 gaan we deze demiwater installatie op locatie aansluiten.

Bekijk meer over Veolia

17510 CLASSIC  FRITESAUS SAUSMASTER 25 proc 2X75,5 KG_17510

Remia Foodservice

Remia is een oerhollands familiebedrijf. Een familiebedrijf dat is uitgegroeid tot de grootste leverancier van hoogwaardige sauzen, frituurvetten en margarines in de Foodservice.
Bij de Remia zijn we regelmatig bezig met aanpassingen en modificaties aan de diverse leidingsystemen. Tevens kijken we samen met de klant hoe we het machine park verder kunnen optimaliseren.

Bekijk meer over Remia Sauzen

Vika-logo

Vika Food Ingredients B.V.

Bij de Vika zijn we het gehele jaar door aanwezig met minimaal 2 man om aanpassingen en modificaties aan het machine park en de diverse leidingsystemen. Ook voeren we hier onderhoudswerkzaamheden uit. Tevens kijken we samen met de klant hoe we het machine park verder kunnen optimaliseren.

Bekijk meer over Vika

apv spx

APV SPX

APV huurt ons met regelmaat in om revisies uit te voeren van de APV wisselkleppen. Twee keer per jaar zijn we bij DSM in Delft te zien bij de grote stops om het APV deel daar te reviseren. Dit doen we dan samen met de APV collega’s uit Nederland en België. Dan zijn we ook te vinden bij Abbott en bij Bel voor deze revisies.

Bekijk meer over APV

Logo-interovo-groot

Interovo EGG Group

Nive is onderdeel van InterOvo. Bij Nive te Nunspeet zijn we regelmatig aanwezig om kleine of grotere aanpassingen te doen aan het leiding werk.We voeren bij Nive tankinspecties uit. Dat doen we door middel van penetrant onderzoek en tegenwoordig doen we dit ook met fluoriserende vloeistof. Voor Nive verzorgen we ook de materialen leveringen op het gebied van RVS leidingwerk en dergelijk.

Bekijk meer over InterOvo

Bioseutica

Bioseutica

Bioseutica, LMC Lysozyme Manufacturing Company B.V. Bij LMC te Nunspeet zijn we af en toe aanwezig om kleinere aanpassingen te doen aan het leiding werk.

Bekijk meer over Bioseutica

SELO

SELO

Bij Selo bouwen we skids of geven op locatie leiding aan lassers en fitters om grotere klussen gereed te krijgen.

Bekijk meer over Selo

UCON

Ucon

Samen met Ucon maken we stand alone tankjes voor de industrie. Dus met roerwerk, koeling verwarming naar wens van de eind gebruiker. Tevens verzorgen we de software en de elektrische bekabeling.

Bekijk meer over Ucon

Schild-amber-klein

Veluwse Schavuyt – Brouwerij de Vlijt

Het eerste bier dat in 2010 vanuit brouwerij en proeflokaal ’t Achterom uit de tanks kwam. Een mooi amberkleurig bier dat gevaarlijk soepel doordrinkt. Kenmerkend is zijn lichte caramelsmaak, aangename hop bitterheid in combinatie met een vleugje honing waardoor het geheel een mooie variatie van frisse fruitige smaken heeft van begin tot afdronk.

Bij de Veluwse Schavuyt zijn we werkzaam met diverse RVS gerelateerde projecten. Binnenkort gaan we een verbetering aan de lagertanks realiseren.

Bekijk meer over Veluwse Schavuyt

logo-kleiner

Puik Bieren

Puik Bieren is een microbrouwerij. Voor Puik bieren maken we zoal RVS karren en tafels. In het centrum van Apeldoorn hebben zij recentelijk hun proeflokaal in gebruik mogen nemen. De tap van 10,5 mtr lang waar 24 verschillende soorten bier getapt worden heeft Hylkema RVS voor Puik gemaakt.

Bekijk meer over Puik Bieren

Logo Niverplast

Niverplast

Niverplast ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt verpakkingsmachines en volledige productielijnen die wereldwijd worden ingezet in onder andere de voedingsindustrie.
Het kleine deel dubbelwandig leidingwerk voorzien van Tuchenhagen kleppen wordt door ons gemaakt. Het leidingwerk wordt dubbelwandig uitgevoerd omdat het product op een constante temperatuur moet worden gehouden om het goed te kunnen verwerken.

Bekijk meer over Niverplast

Logo-Saturn-Petcare

Saturn Petcare - Hattem

Saturn Petcare maakt honden en katten voer. Wij zijn verantwoordelijk voor het aanleggen, aanpassen, vervangen en inmeten van de leidingen. Verder voeren wij hier (spoed) reparaties uit. En tot slot doen wij ook het plaat- en constructiewerk voor Saturn Petcare.

Bekijk meer over Saturn Petcare

logo Ausnutria

Ausnutria - Kampen

Vanuit Nederland, het zuivelhart van de wereld, bediend Ausnutria de internationale markt met hoogwaardige baby- en kindervoeding op basis van koe- en geitenmelk.
Voor Ausnutria hebben we de afgelopen jaren de uitbereiding van de melkontvangst vorm gegeven. (2019 – 2021)

Bekijk meer over Ausnutria

Codi

Codi International B.V. - Veenendaal

Codi ontwikkelt en produceert wet wipes. Dit doen zij op een zo duurzaam mogelijke wijze. Zij maken wipes voor baby-, personal-  en huishoud care. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in en gecertificeerd voor de productie van medische en institutionele wipes.
Als Hylkema RVS zijn wij gevraagd om alle RVS werkzaamheden voor hun uit te voeren. Zo hebben we al diverse tanks aangesloten op de nieuwe lijnen. Codi maakt gebruik van een zogenaamd mol systeem. Het laswerk in de leidingen moet mede daarom volledig vlak zijn aan de binnen zijde.

Bekijk meer over Codi International B.V