Wie zijn onze klanten

APV SPX

APV huurt ons met regelmaat in om revisies uit te voeren van de APV wisselkleppen. Twee keer per jaar zijn we bij DSM in Delft te zien bij de grote stops om het APV deel daar te reviseren. Dit doen we dan samen met de APV collega’s uit Nederland en België. Dan zijn we ook te vinden bij Abbott en bij Lactalis voor deze revisies.

Ausnutria

Vanuit Nederland, het zuivelhart van de wereld, bediend Ausnutria de internationale markt met hoogwaardige baby- en kindervoeding op basis van koe- en geitenmelk.
Voor Ausnutria hebben we de afgelopen jaren de uitbereiding van de melkontvangst vorm gegeven. (2019 – 2021)

Berlin packaging Netherlands

Bark packaging group gevestigd in Eerbeek focust zich op het leveren van de totaaloplossing op gebied van verpakkingsmateriaal. Hylkema RVS levert aan Bark diverse RVS-werkzaamheden zoals; RVS-sleutels voor veiligheidsvaten, houders en mallen.

Bioseutica

Bioseutica, LMC Lysozyme Manufacturing Company B.V. 

Bij LMC te Nunspeet en Bioseutica te Zeewolde, Waalwijk en Ospel zijn we af en toe aanwezig om kleinere aanpassingen te doen aan het leiding werk. In de vestiging in Ospel heeft Hylkema in 2021 diverse werkzaamheden uitgevoerd bij de bouw van hun nieuwe locatie.

Codi Internationaal B.V. – Veenendaal


Codi ontwikkelt en produceert wet wipes. Dit doen zij op een zo duurzaam mogelijke wijze. Zij maken wipes voor baby-, personal-  en huishoud care. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in en gecertificeerd voor de productie van medische en institutionele wipes.
Als Hylkema RVS zijn wij gevraagd om alle RVS werkzaamheden voor hun uit te voeren. Zo hebben we al diverse tanks aangesloten op de nieuwe lijnen. Codi maakt gebruik van een zogenaamd mol systeem. Het laswerk in de leidingen moet mede daarom volledig vlak zijn aan de binnen zijde.

Consensys – Ucon Nederland

Samen met Consensys maken we stand alone tankjes voor de industrie. Dus met roerwerk, koeling verwarming naar wens van de eind gebruiker. Tevens verzorgen samen met onze partners de software en de elektrische bekabeling.

Dutch Process Technology B.V.

DPT focust zich op het ontwerpen van procesinstallaties voor de voedings- en cosmetische industrie. Hylkema RVS levert aan DPT; Skids, Leidingwerk, Framewerk en diverse RVS werkzaamheden.

Droste

Is het mogelijk dat je niet meer weet hoe echte chocolade smaakt? Hoe heerlijk het is als je de smaak van de cacaoboon wel proeft. Goed om te weten dat we bij Droste nog steeds chocolade maken zoals het hoort. Al sinds 1863. Droste, proef het verschil!

Droste gevestigd in Vaassen produceert al jaren echte Hollandse chocolade. Hylkema RVS ondersteund hun proces door het leveren van hoogwaardige kwaliteit leidingwerk.

Givaudan, Vika Food Ingredients B.V.

Bij de Vika zijn we het gehele jaar door aanwezig met minimaal 2 man om aanpassingen en modificaties aan het machine park en de diverse leidingsystemen. Ook voeren we hier onderhoudswerkzaamheden uit. Tevens kijken we samen met de klant hoe we het machine park verder kunnen optimaliseren.

Hollander Techniek

Hollander Techniek specialiseert zich op totaaltechniek. Voor alle technische vraagstukken staan ze paraat. Hylkema RVS installeert RVS leidingwerk en levert voor diverse projecten van Hollander regenkappen voor werkschakelaars die onder andere worden gebruikt op waterzuiveringsinstallaties.

H&S Groep

H&S streeft naar het coördineren van de leveringsketen van vloeibare levensmiddelen naar klant en leveranciers. Diverse werkzaamheden worden hier door Hylkema RVS uitgevoerd. Een greep uit de werkzaamheden zijn bijvoorbeeld: Modificaties aan tanks en het ontwerpen en produceren van lekbakken.

Interovo EGG Group

Nive is onderdeel van InterOvo. Bij Nive te Nunspeet zijn we regelmatig aanwezig om kleine of grotere aanpassingen te doen aan het leiding werk. We voeren bij Nive tankinspecties uit. Dat doen we door middel van penetrant onderzoek en tegenwoordig doen we dit ook met fluoriserend vloeistof. Voor Nive verzorgen we ook de materialen leveringen op het gebied van RVS leidingwerk en dergelijk.

Inventflow B.V.

Inventflow gevestigd in Almelo specialiseert zich op totaaltechniek in de pomptechniek. Denk hierbij van pompselectie tot aan service & onderhoud. Hylkema ondersteund Inventflow met onder andere het maken van breekwater tanks, laswerken en engineering werkzaamheden.

Kamp Coating Groep

Kamp coating zorgt voor de juiste coating op uw product. Hylkema RVS is hier verantwoordelijk voor de aanleg van leidingwerk en het maken van verschillende filterinstallaties.

Royal Keune B.V.

Keune maakt al sinds 1922 haarproducten voor professionals, maar ze zijn meer dan een leverancier. Bij Keune hebben we geholpen bij de engineering van leiding tracés en de realisatie van het al het RVS leidingsysteem. Afgelopen jaren hebben we meerdere buffertanks en aanmaak tanks aangesloten.

Kiwa NV

Kiwa NV specialiseert zich in het certificeren en inspecteren van producten, diensten en processen voor verschillende sectoren. Hylkema RVS ondersteund Kiwa NV in hun proces door het leveren van druktanks en diverse RVS werkzaamheden.

Lactalis Leerdammer

Bij de Lactalis Leerdammer kaasfabriek voeren we allerhande werkzaamheden uit op het gebied van RVS. Daaronder het leveren van allerlei RVS producten zoals folie karren, ombouw karren, messen karren, tafels en andere producten. Maar ook aanpassingen aan de verpakkingslijnen worden tevens door ons uitgewerkt en uitgevoerd.

Natural Spices

Natural Spices gevestigd in Mijdrecht maakt gezonde kruiden voor iedereen. Hylkema RVS ondersteund hun proces door: capaciteit vergroting proceswater, mechanische optimalisaties en aanpassen waterdistributie.

Niverplast


Niverplast ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt verpakkingsmachines en volledige productielijnen die wereldwijd worden ingezet in onder andere de voedingsindustrie.
Het kleine deel dubbelwandig leidingwerk voorzien van Tuchenhagen kleppen wordt door ons gemaakt. Het leidingwerk wordt dubbelwandig uitgevoerd omdat het product op een constante temperatuur moet worden gehouden om het goed te kunnen verwerken.

NIZO

NIZO is wereldleider in contractonderzoek en contractproductie met meer dan 70 jaar expertise en ervaring. Onze klanten zijn voedings- en gezondheidsbedrijven die we ondersteunen bij het oplossen van hun uitdagingen in de hele productieketen. Wij leveren de ontwikkeling en toepassing van innovaties die leiden tot winst in productkwaliteit, duurzaamheid, kosteneffectiviteit en snelheid op de markt. NIZO is een particulier en onafhankelijk bedrijf, met het hoofdkantoor gevestigt in Ede, Nederland.

Bij NIZO zijn we het gehele jaar aanwezig om kleine of grotere aanpassingen te doen aan het leiding werk. We hebben hier dan ook bijna het gehele jaar door minimaal één man op locatie. Voor NIZO verzorgen we ook de materialen leveringen op het gebied van RVS leidingwerk en dergelijk.

Puik Bieren


Puik Bieren is een microbrouwerij. Voor Puik bieren maken we zoal RVS karren en tafels. In het centrum van Apeldoorn hebben zij recentelijk hun proeflokaal in gebruik mogen nemen. De tap van 10,5 mtr lang waar 24 verschillende soorten bier getapt worden heeft Hylkema RVS voor Puik gemaakt.

Remia

Remia is een oerhollands familiebedrijf. Een familiebedrijf dat is uitgegroeid tot de grootste leverancier van hoogwaardige sauzen, frituurvetten en margarines in de Foodservice.

Bij de Remia zijn we regelmatig bezig met aanpassingen en modificaties aan de diverse leidingsystemen. Tevens kijken we samen met de klant hoe we het machine park verder kunnen optimaliseren.

Saturn Petcare

Saturn Petcare maakt honden en katten voer. Wij zijn verantwoordelijk voor het aanleggen, aanpassen, vervangen en inmeten van de leidingen. Verder voeren wij hier (spoed) reparaties uit. En tot slot doen wij ook het plaat- en constructiewerk voor Saturn Petcare.

Tomra

Tomra is wereldwijde marktleider op het gebied van emballage-inname. Hylkema RVS ondersteund hun proces met het leveren van lekbakken voor de emballageband en andere diverse RVS-werkzaamheden.

Brouwerij de Snor


De bierbrouwerij startte in oktober 2015 met het brouwen van een sterk blond biertje, de Gele Snor. Het bleek meteen een schot in de roos. Drie jaar later, en meer dan 40 brouwsels verder ging Brouwerij de Snor commercieel! 

Bij Brouwerij de Snor hebben we diverse werkzaamheden uitgevoerd in de opstart fase. Op het ogenblik zijn we met diverse verbeteringen voor het brouwproces bezig.

Veolia Water Solutions & Technologies Netherlands B.V.

Voor Veolia Water Solutions & Technologies Netherlands B.V. uit Ede leggen we RVS leidingen aan in mobile filter units. Tevens maken we voor Veolia regelmatig kleine frames en en andere items van RVS. Spraakmakende projecten van afgelopen jaren; – Aanleggen van een ontijzering installatie bij Owens Corning te Apeldoorn. – Bij de VU te Amsterdam hebben we een grote demiwater header geplaatst. – We hebben de volledige demiwater installatie voor Danone gebouwd. – Bij Aspen in Oss hebben we de demiwater installaties uitgebreid. Binnenkort zal de demiwater installatie bij Nestlé te Nunspeet door ons worden aangepast.

VHP – Security Paper

VHP is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardig veiligheidspapier voor bankbiljetten. VHP is marktleider in deze industrie en leveren bankbiljetpapier aan klanten over heel de wereld. Hylkema RVS heeft verschillend leidingwerk geïnstalleerd op locatie, verder zijn er diverse RVS werkzaamheden geleverd aan VHP.

De Cocktail Club

Creating a cocktail solution for every occasion. We are specialized in providing premium ‘ready to drink’ cocktails for the hospitality industry.

Hylkema RVS heeft verschillend leidingwerk geïnstalleerd op locatie, verder zijn er constant diverse aanpassingen aan het leidingsysteem welke door ons uitgevoerd worden.