Over ons

 Kwaliteit

39 JAAR ERVARING IN HET VERVAARDIGEN VAN OPLOSSINGEN

Meer over onze totaaloplossingen

Gecertificeerd bedrijf en personeel

Ons personeel is op diverse gebieden gecertificeerd opgeleid voor al uw processen. Wij streven naar de beste kwaliteit voor ons personeel door ze extern op te leiden en cursussen aan te bieden. Om u zo paraat mogelijk bij te staan met de verrijkte kennis.

Wij mogen ons trots gekwalificeerd noemen op de volgende certificaten:

Aangesloten instituten

Als organisatie zijn wij aangesloten bij verschillende instituten, dit omdat bij Hylkema RVS de jeugd de toekomst heeft! Wij leiden veel jeugd zelf op om zo vernieuwde kennis binnen te halen.

Wij mogen ons trots aangesloten noemen bij de volgende instituten:

Personeel

Arno Hylkema

Waarom ben je begonnen met Hylkema RVS?

Na mijn studie heb ik bij diverse werkgevers vakbekwame ervaring opgedaan die mijn enthousiasme in het vakgebied hebben helpen groeien. Met ondersteuning van alle werk-ervaringen, jaarlijkse cursussen en vakopleidingen ben ik in 1994 als eenmanszaak begonnen. Dit alles heeft er toe geleid dat wij zijn gegroeid naar een B.V. met 15 gespecialiseerde medewerkers waar ik erg trots op ben.

Waar zie je jezelf en Hylkema RVS over 10 jaar?

Ik zie mezelf op de achtergrond van het bedrijf waar een ander het zal runnen. Ik hoop over 10 jaar veel tijd te kunnen doorbrengen met mijn kinderen en kleinkinderen. Er zijn dan ook geen plannen om Hylkema RVS uit te breiden, zoals het nu is vind ik het goed. Het bedrijf is op zijn piek en mag hier dan ook blijven.

Daan

Dankzij mijn connecties kreeg ik te horen dat Hylkema RVS opzoek was naar personeel. Als 16-jarige leek mij dit een erg leuke uitdaging om te werken als parttime werkplaats medewerker. Nu werk ik hier al weer een aantal jaar, het leukste aan dit werk vind ik mijn collega’s en de vrijheid die je krijgt op de werkvloer. Ook is het als student erg prettig dat ik mijzelf erg flexibel kan inplannen. Er wordt rekening gehouden met het feit dat ik student ben en dat vind ik erg fijn.

Clemens

In maart 2021 ben ik bij Hylkema RVS begonnen als bedrijfsleider/ projectleider om Arno voor een deel te ontlasten aangezien hij qua organisatie en projecten alles zelf moest regelen, en voor mijzelf een nieuwe uitdaging om weer actief in een projecten bedrijf te werken. We kunnen nu samen meer projecten oppakken en begeleiden alsmede de randvoorzieningen bij Hylkema RVS beter begeleiden.

Vanaf begin jaren 90 ben ik actief bezig in projecten organisaties als project engineer en manager in de voedingsmiddelenindustrie en dan voornamelijk in de procesindustrie van bierbrouwerijen tot sausen en soepmakers. Met tussendoor een uitstap van bijna 5 jaar in de besturing- en verdeler techniek. De laatste 8 jaar was ik actief als operationeel/ projectmanager bij een bedrijf in verkoop en onderhoud van pompen en kleppen met een uitstap naar projecten. Tijdens deze periode maakte ik al regelmatig gebruikt van de diensten van Hylkema RVS als uitvoerende partij bij leidingwerk projecten bij de klanten. We hebben hier toen samen projecten uitgevoerd bij o.a. Go-Tan, Friesland Campina, Vrumona, Olenex.

Het is prettig om weer in een kleinere organisatie te werken waar je veel taken hebt en om samen tot een goed en een resultaat te komen voor de klanten. Het sociale gebeuren en de gemoedelijke sfeer die bij Hylkema RVS heerst is zeer aangenaam en prettig.

Dennis

Sinds juni 2017 ben ik werkzaam bij Hylkema RVS als Lasser/Fitter, waar ik onder leiding van een montageleider het werk uitvoerde, door de opgedane ervaring van de afgelopen jaar voeren we steeds vaker zelfstandig de projecten uit bij onze klanten. De werkzaamheden die we uitvoeren is heel gevarieerd en je komt bij verschillende klanten in de voedingsmiddelenindustrie, hierdoor blijft het leuk om te doen en heb je iedere keer weer een nieuwe uitdaging. Het fijne om bij Hylkema RVS te werken is dat het een kleiner bedrijf waar iedereen als een gelijke wordt behandeld, hierdoor ken je je collega’s goed en blijft het sociaal en persoonlijk, onderling is het dan ook gezellig met regelmaat een bedrijfsactiviteit wat georganiseerd wordt.

Nick

Nadat ik klaar was met school kwam de uitdaging om bij Hylkema RVS te gaan werken op mijn pad, dit was begin 2014, deze uitdaging heb ik met beide handen aangepakt. In het begin ben ik begonnen het lassen van eenvoudige onderdelen d.m.v. lascursussen zijn we nu dagelijks bezig met het lassen en fitten van dunwandig rvs leidingwerk en dit voornamelijk op locatie bij onze klanten. Het leuke van het werken bij Hylkema RVS is toch wel de vrijheid die je krijgt op de werkvloer en om zelfstandig de projecten op locatie uit te voeren. Doordat we met een niet te grote groep zijn wordt er naar de input die je inbrengt geluisterd en eventueel meegenomen.

Joey

In de zomer van 2019 ben ik bij Hylkema RVS gaan werken, na enkele baantjes in verschillende sectoren ben ik bij Hylkema RVS terecht gekomen. Hier ben ik begonnen met het leren van de basishandelingen van rvs-verwerking; van het knippen en zetten van rvs-beplating tot aan het lassen van leidingen. Door het volgen van diverse cursussen ben ik nu allround inzetbaar. De grootste tijd ben ik op de werkplaats te vinden. Hier voer ik diverse werkvoorbereidende taken uit om te zorgen voor een continu proces. Op locatie ben ik voor één klant ook het aanspreekpunt voor alle voorkomende werkzaamheden. Het is prettig werken bij Hylkema RVS, omdat het een kleine onderneming is waar je veel moet samen werken met je collega’s. Binnen het bedrijf heerst er een fijne sfeer waar je veel sociaal in contact bent met elkaar.

Wessel

De kans om bij Hylkema RVS te werken kwam in 2020 op mijn pad doordat ik opzoek was naar een stageplek. Vanuit mijn stage werk ik nu deeltijd (BBL) bij Hylkema RVS. Via Hylkema RVS studeer ik constructietechniek MBO 2 aan de Technicampus in Deventer. Bij Hylkema krijg je de kans om te leren en jezelf te zijn. Ik kan hier mijn creativiteit kwijt en terecht met al mijn vragen.

Quint

Via mijn school ben ik met Hylkema RVS in contact gekomen. Om meer praktijkervaring op te doen ben ik in 2022 bij Hylkema RVS gaan werken. Nu volg ik via Hylkema RVS de opleiding constructiewerker MBO 2 aan de Technicampus in Deventer. Het fijne aan de werkzaamheden bij Hylkema is dat er altijd tijd wordt gemaakt voor je vragen en dit samen oplossen.

Over Ons

Vacatures

Bekijk hier onze vacatures

Bekijk onze vacatures
Over Ons

Wie onze klanten zijn?

Bekijk meer over onze klanten, wat we voor hun hebben gedaan.

Bekijk meer
Over Ons

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Bekijk onze contactpagina of neem contact op via ons telefoonnummer.

Bekijk meer

Een greep van de werkzaamheden van Hylkema RVS

Project management

Hylkema RVS beschikt over de deskundigheid en ervaring, voor een betrouwbaar advies op maat, bij alle voorkomende werkzaamheden op proces technisch gebied. Met onze technische kennis, inzicht en organisatorische kwaliteiten zijn wij de juiste partij om voor u het project te klaren. Met een gemotiveerd team werken wij samen met eventuele partners en in nauw overleg met de klant.

Engineering

Wij streven ernaar uw probleem op te lossen door onze vakkundige mensen. Om zo het beste staaltje engineering bij u op locaties te realiseren

RVS manifolds

Hylkema RVS is ervaren in het construeren en bewerken van RVS manifolds. Met onze precisie zorgen wij dat elk probleem ons proces wordt!

Piping

Het aanleggen van RVS leidingwerk in de food en farmaceutische industrie is secuur werk. Dit wordt door onze mensen met de hoogste nauwkeurigheid uitgevoerd. Het laswerk is van een hoge constante kwaliteit. Het lassen van deze leidingen wordt door middel van TIG lassen uitgevoerd. De las is glad aan de binnenzijde van de buis. Dit komt de reinigbaarheid van de interne buis ten goede.

Skid bouw

Skid bouw is vooral interessant wanneer de eind locatie in het buitenland ligt of wanneer op locatie de uitbreiding in de productieruimte moet komen.